El Consorci Del Projecte Europeu FutureDivercities Es Reuneix A Sommerset (Anglaterra)

El consorci del projecte europeu FutureDivercities es reuneix a Sommerset (Anglaterra)

El director del Citilab, Javier González i la responsable del Social Media Lab, Laia Sánchez, han viatjat a Sommerset (Anglaterra), representant el Citilab a la primera reunió del projecte europeu FutureDivercities.

Del 7 al 10 de juny, els representants dels diferents membres del consorci es reuneixen a la Dillington House d’aquesta localitat anglesa per tal de discutir les perspectives de futur del projecte dedicat a donar suport als àmbits artístics de la música, l’art digital i l’art al carrer que es desenvolupen d’una forma alternativa al corrent principal imposat per la globalització.

Si vols saber més informació sobre el nou projecte, clica l’enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar