Citilab Acull La VIII Jornada De Programació I Robòtica Educativa (oberta La Presentació De Propostes)

Citilab acull la VIII Jornada de programació i robòtica educativa (oberta la presentació de propostes)

El 21 de maig acollim la VIII edició de la Jornada Programa, dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques on s’empren entorns de programació i de robòtica educativa. Es tracta d’una trobada especialment adreçada a mestres de primària i al professorat de secundària, però també està oberta a altres professionals interessats en la temàtica.

Es contemplen 4 tipus de participació:

  • Ponència d’experiència educativa.
  • Mostra/Fira de projectes o treballs realitzats per l’alumnat.
  • Pòster
  • Impartir un taller de formació.

Les ponències poden ser individuals o col·lectives i es disposarà d’un màxim de 20 minuts per a l’exposició. La participació a la fira pot consistir a presentar alguna aplicació, algun giny físic programat o alguna activitat, etc. El professorat del centre s’haurà de fer responsable, en tot moment, de l’acompanyament de l’alumnat.

Pel que fa al pòster, els participants que decideixen fer aquest tipus de participació hauran d’aportar un pòster de mida DINA0 o DINA1, on s’explica de forma gràfica l’experiència.

Els tallers seran a la tarda i tindran una durada d’hora i mitja. Si requereixen d’algun equipament específic (robot, kit, plaques programables…) hauran de portar-lo els organitzadors del taller. Tingueu en compte que un taller implica la participació activa dels participants.

La Jornada Programa

La Jornada de programació i robòtica educativa es porta a terme, des de la seva primera edició, coincidint amb el Dia Internacional d’Internet i el Dia Internacional de l’Scratch. En aquesta edició es va canviar lleugerament el nom per adaptar-la als nous temps i així l’anomenem: Jornada de programació i robòtica educativa #JPRE16.

El termini de presentació d’experiències finalitza el 13 de març de 2016. Podeu ampliar la informació en aquest web.

Amb el suport de 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar