skip to Main Content
20 De Maig: Vine A Fer Volar El Teu Dron Amb El Nou Drone Racing Team

20 de maig: vine a fer volar el teu dron amb el nou Drone Racing Team

L’empresa FMIC, especialitzada en facility management d’infraestructures crítiques i experta en drons, amb la col·laboració de Citilab, organitza el Racing Drone Team, una trobada pels apassionats dels drons que tindrà lloc el proper divendres 20 de maig al Citilab.

En què consistirà

El Drone Team convida tots els interessats en aquest món a venir aquella tarda per fer volar els seus drons. Es posaran a disposició drons per als participants però aquells que ho vulguin poden portar els seus. Durant una estona es compartiran idees i coneixements i més tard es realitzaran els vols indoor.

La cita és divendres 20 de maig al Citilab de Cornellà (Pl. Can Suris s/n, Cornellà de Llobregat). Es podeu donar d’alta en el Drone Team en el seu nou grup de Meetup i registrar la vostra participació allà mateix. Aquí teniu l’enllaç.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar