skip to Main Content
GameJam 2016. Desenvolupem Videojocs Amb Les Matemàtiques Com A Repte!

GameJam 2016. Desenvolupem videojocs amb les matemàtiques com a repte!

Ja és aquí la GameJam 2016. Després de l’èxit de les darreres edicions arriba l’edició 2016 amb un nou repte: les matemàtiques! En aquesta GameJam proposem una experiènca extraordinària: explorar tot allò que cal per dissenyar jocs increïbles que construeixin a la terra somiada per Seymour Papert, pioner de la intel·ligència artificial i inventor del llenguatge de programació Logo el 1968. Ell parlava d’uns i unes alumnes que gaudeixen sent pensadors computacionals, jugant i dissenyant jocs educatius relacionats amb les matemàtiques.
Serà una GameJam enfocada a destruir mites. No podem permetre que els joves fugin dels camps de les ciències, la tecnologia i les matemàtiques (les disciplines STEM per les seves sigles en anglès) perquè el pla d’estudis és massa abstracte i la tecnologia és vista com quelcom màgic i fosc que només és revela a les ments més il·luminades. Ningú hauria de tenir por a programar, la GameJam vol engrescar els més joves a descobrir les matemàtiques per adquirir les competències del segle XXI! 
La GameJam tindrà lloc entre el 6 i el 8 de maig al Citilab. Se seguirà la dinàmica d’edicions anteriors. Els participants tindran un repte i treballaran en grup dissenyant videojocs amb el suport de mentors experts del Citilab i de l’Escola de Noves Tecnologies ENTI. El 6 de maig, dia de l’estrena, es crearan els equips a partir de les 16.30. Tota aquella jornada serà de treball fins la posada en comú a partir de les 22.30h. Dissabte arrencarà amb un resum de la jornada anterior, a les 10h del matí, seguit del treball en equip i la posada en comú final. La darrera jornada, el 8 de maig, es finalitzaran els treballs entre les 10 i les 14 hores. A les 15.30 hi haurà la deliberació del jurat expert i a les 16 es lliuraran els premis als guanyadors.
Els participants
Es formaran dos grups, professional format pels participants de més de 16 anys i un grup júnior amb els participants de 10 a 16 anys. El grup professional tindrà un horari complet mentre que el grup júnior en farà un de flexible. Si tens més de 10 anys i uns mínims coneixements sobre disseny de videojocs amb Scratch i familiaritat amb la tecnologia, ets un boig del disseny de videojocs i t’agrada l’adrenalina apunta’t i et prometem 48 hores de disseny i desenvolupament frenètic de videojocs
El 19 d’abril a les 17.30 hem organitzat una sessió informativa de la jornada adreçada particularment als més petits.
El projecte
Jam Today és la primera xarxa paneuropea dedicada al disseny de jocs aplicats. El projecte reuneix a diferents tipus d’actors, com ara clústers creatius, empreses de jocs, educació, instituts de recerca, institucions del sector públic, municipis, etc. per executar les Game Jam per tot Europa. Jam Today ofereix participar en les Game Jam i, a més, ha creat un conjunt d’eines simples i pràctiques que permeten guardar el propi joc desenvolupat, amb el suport de les 25 organitzacions de la xarxa Jam Today.
INSCRIPCIONS AQUÍ 
Què: http://jamtoday2016.citilab.eu/
Quan: 6 de maig de 2015
On: Citilab, Plaça can Suris  s/n

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar