skip to Main Content
Citlab Participa A La Jornada De Portes Obertes Del Nou Centre De Coneixement La Molinera (Ourense)

Citilab participa a la jornada de portes obertes del nou centre de coneixement La Molinera (Ourense)

El director del Citilab Javier González participa el proper divendres 8 d’abril a la Jornada de Portes Obertes que organitza La Molinera, un nou centre de coneixement obert a Ourense (Galicia). González participa conjuntament amb Pablo González, un enginyer gallec que actualment treballa a Lego i la escriptora i filòsofa Elsa Punset. González explicarà en la seva xerrada l’evolució del Citilab com a centre de coneixement i els projectes que desenvolupa actualment i les tendències que s’observen a nivell social i tecnològic

La Molinera és un centre impulsat pel Concello de Ourense amb finançament europeu. Ofereix des d’aquesta setmana accions formatives sobre informàtica bàsica i internet, edició i muntatge de vídeo, pàgines web i ofimàtica i anirà programant cursos durant tot l’any relacionats amb les darreres tendències tecnològiques. El centre es planteja com una nova fàbrica de coneixement. El seu director és l’arquitecte César Pichel.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar