Citilab Presenta Snap4Arduino Al Robolot'16

Citilab presenta Snap4Arduino al Robolot’16

Citilab participa aquest cap de setmana en la 15a edició del Robolot, un event que desperta l’esperit de recerca tecnològica entre els més joves, amb una didàctica molt pràctica i lúdica. Citilab presentarà la darrera col·laboració al voltant d’Snap4Arduino, establerta entre l’equip d’Edutec del centre, l’AreaTAC del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’equip del mateix Robolot.

Snap4Arduino és un entorn de programació visual per blocs, creat al Citilab, que actualment s’està convertint en la millor forma d’introduir la robòtica i la construcció de prototips electrònics, amb una visió transversal, al món educatiu.
Citilab participa dissabte al matí a Robolot presentant també BeetleBlocks, un entorn de programació per blocs, que permet treballar la creació de mons 3D, amb la possibilitat directa de ser impresos en 3D.
Robolot és uns dels esdeveniments més veterans de Catalunya que aglutina la comunitat educativa al voltant de l’ensenyament de la robòtica. A la passada edició la trobada va comptar amb la participació de més de 100 assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar