El Projecte De Gènere I STEM Mind The Gap Celebra La Seva Assamblea General Al Citilab

El projecte de gènere i STEM Mind the Gap celebra la seva assamblea general al Citilab

El 28 i 29 de gener va tenir lloc al Citilab-Cornellà una nova Assemblea General del projecte europeu Mind The GAP, sorgit de la col·laboració de la National Expert Organization on Girls/Women and Science/Technology de la European Association for Women in Science Engineering & Technology, la Universitat de Sheffield, Inova Consultancy i Erasmus+.

Durant les dos jornades celebrades al Citilab representants de les institucions col·laboradores del projecte van analitzar els resultats del 2015 i van establir els objectius per al proper any. En els propers cinc anys es requeriran 1.300 milions de persones amb habilitats tècniques per poder cobrir la demanda de treballadors del sector de les ciències i la tecnologia.

Tot i què la demanda de treballadors és creixent, el número de graduats en STEM és considerablement més baix del necessari per cobrir-les, i a més a més, cada cop menys noies mostren interès per aquest tipus de carrera laboral. Treballant en conjunt, els col·laboradors ofereixen cursos i eines per a professors i alumnes per tal d’impulsar la inclusió de les dones a les STEM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar