skip to Main Content
Neix Singular Emotion, Fruit De L'ecosistema D'innovació De Citilab-Cornellà

Neix Singular Emotion, fruit de l’ecosistema d’innovació de Citilab-Cornellà

Després de la presentació de la nova firma Singular Emotion, nascuda de la col·laboració entre cinc empreses allotjades al Citilab-Cornellà, i CQLP,  ja han començat els primers contactes i les primeres peticions de serveis i productes de comunicació immersiva. Singular Emotion és una nova empresa, nascuda de la unió de Tetravol, LTC&GROUPUbiquityDedalostudio i Cuende Consulting, cinc empreses punteres en els camps de la tecnologia i la comunicació, amb la col·laboració de Focalizando i CQLP. El seu llançament comercial, realitzat el passat 21 de gener davant un miler de persones, està siguent molt esperançador per a la firma, que ja ha rebut les seves primeres peticions de serveis.

El cultiu de l’ecosistema d’innovació impulsat pel Citilab-Cornellà ha fet possible el naixement de Singular Emotion com a corporació. L’empresa obeeix als principis de col·laboració integrada i co-creació obbeix als principis de col·laboració integrada i co-creació de valor compartit entre les empreses allotjades en el centre. Citilab és des de fa uns anys banc de provas per a l’impuls de noves tecnologies de la comunicació, amb instal·lacions d’experimentació i innovación en comunicació i marketing, com la realitat augmentada, la holografia, la gamificació, el 3D Motion Graphics o el video Mapping.

Durant la presentació la firma va guardonar a Citilab-Cornellà amb el premi “Be Singular” que “vol celebrar i estimular la innovació en el nostre pais, a més de a les persones i institucions que la fan possible”. Segons el  CTO de Singular Emotion, Héctor Zapata (Tetravol), que va fer el lliurament dels guardons, conjuntament amb la Eva Cuende (Cuende Consulting), “la innovació és allò que ens permet fer que el món avanci i volem mostrar el nostre recolzament a aquells que són capaços de moure el món. A les persones que s’atreveixen a imaginar”. Javier González, director de Citilab-Cornellà i Emilia Briones, tinnt d’alcalde de Presidència de l’Ajuntament de Cornellà, van recollir el guardó i van agrair el reconeixement.

Singular Emotion també va premiar el director del Centre de I+D de Telefónica a Barcelona i el director de Recerca i Innovació a la companyia, Pablo Rodríguez, l’únic espanyol que ha rebut en un mateix any, el passat 2015, els guardons més prestigiosos en el camp de la ciència i de la enginyeria que atorguen l’Institute for Electrical and Electronics Engineers (IEEE) i la Association for Computing Machinery (ACM) tant per la seva trajectòria professional com per la seva contribució al disseny i desenvolupament de nous algoritmes i arquitectures de distribució de continguts a Internet. Tambié va ser guardonades les empreses Cookie Box i la Fundació Feniss. 

De la seva banda, Manuel Domínguez, CEO de la nova corporació, va situar els objectius de Singular Emotion durant l’acte de presentació tot afirmant que “el mercat, els nous procesos de relació entre clients i productes, empreses i persones (drivers) de la economia, s’està transformant a gran velocitat. La nova comunicació inmersiva i experiencial es posiciona. Singular Emotion neix amb l’objectiu de liderar tot allò que la innovació en aquest camp ens ofereix ofrece, des d’una perspectiva integrada de comunicació i marketing, i en un “experience mix” customitzat i ajustat a la realitat de cada client”.  

L’acte va comptar amb l’actuació de la soprano Begoña Alberdi, que ha guanyat molta notorietat recentment perquè va protagonitzar l’espectacle dedicat al Quijote amb el qual Barcelona va acomiadar l’any. L’event ha estat possible gràcies a empreses punteras enso i tecnologia audiovisual com Poldford i DITEC i altres com Mamut Studio i Avenue Planet, així com les marques col·laboradores que aposten per la comunicació inmersiva com Heineken, Costa Este, Maheso, Danacol, BIC – VERALIA – SCHWARTZKOPF , Puig, Revlon o Danone.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar