3a Edició Del Taller Per A ús Professional De Drons (17 De Febrer)

3a edició del Taller per a ús professional de drons (17 de febrer)

Després d’una 2a edició exitosa del Taller per a ús professional de drons, Citilab i la empresa FMIC, especialitzada en facility management d’infraestructures crítiques, programen la 3a edició del mateix.
Tindrà lloc el proper dimecres 17 de febrer a la tarda, de 16:00 a 20:00 hores. Es tracta d’un taller orientat a l’ús professional de drons, a l’assessorament sobre l’ús de drons com a professió de futur.  Els objectius del taller són donar a conèixer les diferents categories professionals en el món dels drons, què s’ha de saber per ser pilot, què és un dron i per a què s’utilitza, la evolució del sector, les seves normes, i quins usos estan prohibits amb un dron. El taller s’adreaça a joves a partir dels 16 anys que vulguin descobrir una professió de futur. 
En els tallers participaran diversos professionals: pilots avançats amb drons, operadors de càmera de foto i vídeo, mecànics de drons i empreses de vol. Es treballarà amb drons reals per montar-los a partir de peces, es visualitzaran videos de vols reals i es pilotarà un minidron.
Programa: 
Els tallers es realitzaran per equips:
Taller 1: Pràctiques artístiques de vol amb simuladors a l’aula.
Taller 2: Demostració de vols indoor per part d’un pilot amb dron professional i pilotatge de cada alumne d’un miniron en zona de vol indoor habilitada.
Taller 3: Montatge d’un dron de competició per equips.
Lliurament de premis FMIC (sorteig d’un dron).
Horari: de 16:00h a 20:00h
Materials
El contingut teòric del curs es lliurarà mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a cada alumne conjuntament amb la documentació oficial que els exigirà l’Agència Estatal de Seguretat Àeria (AESA) per a ser pilots d’un Dron.
Preu: 95€ 
Existeixen dos descomptes especials:
20€ de descompte per a residents a Cornellà.
20€ de descompte per aturats o estudiants amb algun progenitor a l’atur.
Les ofertes són acumulatives i les places limitades a 20 persones.
Par realitzar la inscripció podeu trucar al telèfon 93 551 06 60 o enviar un correu electrònic a inscripcio@citilab.eu.
Amb el suport de:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar