Citilab Presenta La Taula De Treball Del Projecte Pelars En Una Jornada Al Cosmocaixa

Citilab presenta la taula de treball del projecte Pelars en una jornada al Cosmocaixa

El passat dissabte 6 de febrer el Cosmocaixa va acollir la nova jornada de formació del programa educatiu Classe de Tecnologies Creatives (CTC). La jornada comptava amb la col·laboració de La Fundació Social “La Caixa”, Arduino Verkstad i el Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa (CESIRE) i va ser una oportunitat per a estudiants de Catalunya d’ensenyar projectes de robòtica mecànica propis.

Durant la jornada, membres del Citilab van donar suport al projecte europeu Pelars. Utilitzant un prototip de taula de treball, Pelars fa un anàlisi exhaustiu dels moviments dels alumnes mentre aquests treballen i programen plaques d’Arduino. Amb aquesta tècnica de “Learning Analytics”, Pelars vol oferir una eina de suport que permeti millorar els mètodes d’ensenyament i aprenentatge de tecnologia, com també impulsar l’interés entre els alumnes per les matèries STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques).

El CTC

El projecte d’aprenentatge de la CTC ofereix ajut a aquells centres educatius i professors que volen incorporar les noves tecnologies a les seves assignatures. El principal objectiu del programa és dotar als centres i professors de tot el necessari per a que els alumnes puguin aprendre, evolucionar i enriquir el seu coneixement sobre programació i robòtica a través d’experiments de diferents temàtiques. Per tal de facilitar aquesta tasca, els exercicis proposats per la Classe de Tecnologies Creatives estan pensats per ser desenvolupats amb plaques d’Arduino; una plataforma de fàcil ús, econòmica i eficaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar