skip to Main Content
L'equip Del Citilab Es Trasllada A ENTI-UB Per Realitzar Un Taller Sobre Consciència De Gènere Dins Del Projecte Mind The GAP!

L’equip del Citilab es trasllada a ENTI-UB per realitzar un taller sobre consciència de gènere dins del projecte Mind the GAP!

El passat dimecres 3 de Febrer l’equip del Citilab es va traslladar a les instal·lacions de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) per presentar el projecte i consorci europeu Mind the GAP!, a més a més de fer un taller sobre la consciència de gènere per tal d’ajudar als docents del centre a promoure l’estudi de les STEM entre les joves.

El projecte

Al 2020, 1.300 milions de persones seran necessàries per omplir les necessitats laborals del sector de les STEM, però tot i aquesta demanda, el nivell de graduats en STEM és cada cop menor, sent la deserció de noies la més creixent.

El consorci del projecte, format per socis del Regne Unit, Països Baixos i Espanya, s’ha compromès a promoure l’ensenyament de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques (STEM) oferint suport tant a professors com a noies per a què aquestes escullin trajectòries en aquest sector i puguin desenvolupar les habilitats socials necessàries per poder treballar en un entorn tradicionalment dominat pels homes.

Per aconseguir els objectius del projecte, aquest ofereix un conjunt de tallers per a professors i noies guiats per professionals del sector. A més a més, el projecte ha creat una plataforma on es troben disponibles eines i recursos per professors interessats en convertir-se en tutors de noies en STEM, com també recursos i eines especials per noies en STEM que vulguin perseguir aquesta trajectòria.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar