El Citilab Posa En Marxa Una Aula D'estudi Nocturna Oberta Durant Tot L'any

El Citilab posa en marxa una aula d’estudi nocturna oberta durant tot l’any

El Citilab ha acordat amb l’Ajuntament de Cornellà obrir una aula d’estudi nocturna durant tot l’any. El nou espai per estudiar romandrà obert els 365 dies de l’any, des de les 20 hores fins a les 8 del matí, i els dissabtes i diumenges, de 10 a 14 hores, i de 16 fins a les 8 del matí.

La nova aula d’estudi municipal entrarà en funcionament el 28 de desembre, coincidint amb l’època de Nadal i el primer període d’obertura de la resta d’aules d’estudi d’aquest curs escolar. Amb la posada en marxa d’aquest espai permanent es pretén millorar les condicions per facilitar l’estudi, unes condicions que de vegades són difícils de tenir en el mateix domicili. Les aules estan dotades de connexió wi-fi i d’alguns llibres de referència, són ideals tant per la concentració individual com per fer treballs en grup.

Ara, per primer cop, els estudiants podran disposar d’un equipament obert durant la nit, aquest fet possibilitarà l’estudi més enllà dels horaris en què habitualment les instal·lacions municipals com les biblioteques tanquen al públic. El nou espai permanent al Citilab vindrà a complementar l’oferta que habitualment ofereixen les altres aules existents a la ciutat.

En total són quatre les instal·lacions que donen aquest servei: el Centre Cultural Joan N. García-Nieto (tercera planta), la Biblioteca Marta Mata, la Biblioteca Sant Ildefons i el mateix Citilab. En els últims anys, l’Ajuntament de Cornellà ha fet un esforç per garantir la igualtat en l’accés a l ‘educació de tots els joves de la ciutat, incrementant el nombre d’espais per poder estudiar sense les restriccions horàries habituals. Habitualment, les aules d’estudi s’obren en les tres èpoques de l’any en les quals hi ha més exàmens, al voltant dels mesos de desembre, maig i setembre. Aquest any, però, s’allarga l’horari una setmana més, entre el 28 de desembre i el 7 de febrer, durant els caps de setmana. Un cop passat aquest període, els estudiants podran continuar gaudint del nou emplaçament al Citilab la resta de l’any, i a més, en horari nocturn.

Aula permanent Citilab

Tot l’any De dilluns a divendres, de 20 a 8h Dissabtes i diumenges, de 10 a 14h i de 16 a 8h 

Períodes Aules d’Estudi Cornellà 2016

Del 28 de desembre al 7 de febrer

Del 20 de maig al 3 de juliol

Del 26 d’agost al 4 de setembre

Amb el suport de:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar