Jamtoday Fair: El Videojoc Com A Metodologia Educativa En L'aprenentatge D'hàbits Saludables

Jamtoday Fair: El Videojoc com a metodologia educativa en l’aprenentatge d’hàbits saludables

Després de l’èxit de la darrera JamToday Gamejam, emmarcada en el projecte europeu JamToday, el proper 30 de novembre i 1 de desembre arriba al Citilab la JamToday Fair, una trobada sobre la creació de videojocs, l’aprenentatge i els hàbits saludables. La JamToday Fair oferirà durant dos dies diferents claus per demostrar el potencial que ofereixen les Jams per crear videojocs en l’entorn d’aprenentatge. Comptarem amb el suport de l’Escola de Noves Tecnologies ENTI de la UB.

El programa es dividirà en dos jornades. Per començar, la JamToday Business Game que té lloc durant el 30 de novembre entre 9 del matí i 5 de la tarda. Aquest acte aplegarà els guanyadors de les 15 gamejams que s’han organitzat durant 2015 arreu d’Europa. Els participants se centraran en estratègies de negoci i màrqueting per fer créixer i atractiu el seu videojoc en el mercat. I és que quasi el 50% de l’èxit d’un videojoc és la campanya de promoció que té al darrera. Es tracta d’un event obert a tothom. A les 19.30h tindrà lloc un cocktail i un pitch dels videojocs guanyadors de les JAMs internacionals celebrades el 2015. Aquest acte tindrà lloc a ENTI-UB.

L’endemà, 1 de desembre, celebrarem la fira. Les activitats arrencaran a les 8.30 del matí amb el registre dels participants. Al llarg de tot el dia hi ha programats diversos workshops i conferències amb especialistes en videojocs, innovació i salut. Jocs aplicats o “Serious Games”, en definitiva. També es posaran a prova els diversos jocs dissenyats i, al final de la jornada, s’extreuran unes conclusions i se celebrarà una cerimònia de lliurament de premis.

La JamToday Fair és oberta a tothom. Us podeu registrar i consultar horaris, programa i experts que participaran en aquest web.

El projecte

Jam Today és la primera xarxa paneuropea dedicada al disseny de jocs aplicats. El projecte reuneix a diferents tipus d’actors, com ara clústers creatius, empreses de jocs, educació, instituts de recerca, institucions del sector públic, municipis, etc. per executar les Game Jam per tot Europa. Jam Today ofereix participar en les Game Jam i, a més, ha creat un conjunt d’eines simples i pràctiques que permeten guardar el propi joc desenvolupat, amb el suport de les 25 organitzacions de la xarxa Jam Today.

INSCRIPCIONS 

Què: http://jamtoday.citilab.eu/

Inscripcions clicant aquest enllaç

Quan: 30 de novembre i 1 de desembre

On: Citilab, Plaça can Suris  s/n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar