skip to Main Content
Celebrem La 2ª Setmana De La Co-Innovació Al Baix Llobregat (20-28 Novembre)

Celebrem la 2ª Setmana de la Co-Innovació al Baix Llobregat (20-28 Novembre)

Diverses localitats del Baix Llobregat, sis espais diferents, diversos eixos temàtics, nou dies d’activitats, més de quinze projectes en acció i 15 entitats involucrades. Torna la Setmana de la Co-Innovació al Baix Llobregat, que celebrarà la seva segona edició del 20 al 28 de Novembre. La setmana és una aposta per la co-responsabilitat i, per aquest motiu, s’ha centrat en la co-innovació implicant tot el territori.

La 2ª Setmana de la Co-Innovació és un esdeveniment anual que vol reunir organitzacions amb i sense ànim de lucre, emprenedors i públic en general durant una setmana de diàleg i interacció per aconseguir aflorar iniciatives innovadores ciutadanes a la comarca del Baix Llobregat. S’articula sobre 5 competències de la innovació que es despleguen amb diferents eines, experiències i tendències.

L’esdeveniment es planteja visibilitzar totes aquelles accions innovadores que es treballen en el territori, com es potencia la innovació a la comarca, quines idees transformadores de la societat s’estan treballant. Serà una invitació oberta per a la reflexió, el diàleg i l’acció a favor de la innovació ciutadana, social, tecnològica, empresarial, juvenil…o a qualsevol altre forma d’innovació que aporti solucions eficaces per donar forma als nous temps.

Els actes tindran lloc a les ciutats de Cornellà (Citilab i Innobaix), Sant Boi de Llobregat (LaGralla), Viladecans (Can Xic i Can Calderon) i Sant Feliu de Llobregat (Consell Comarcal i Les Tovalloles). Arrencaran divendres 20 de Novembre amb una sessió d’inauguració al Citilab i finalitzaran en aquest mateix equipament dissabte 28 de Novembre amb una festa de comiat.

Registre i participació

Al llarg d’aquests dies se celebraran esdeveniments educatius en xarxa, conferències, tallers, presentacions d’eines i plataformes, dinàmiques sobre les competències d’innovació, exposicions, xerrades, gincanes, una LanParty i una Criptoparty. Podeu consultar tot el programa en el web de la setmana. En aquest mateix web podeu realitzar el registre gratuït a totes les activitats. Us hi esperem! Podeu seguir l’esdeveniment a twitter amb l’etiqueta #engegaelbaix.

 

Amb el suport de:

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar