Citilab Acull Un Cicle De Conferències Per A Pimes I Comerços Centrat En Les Darreres Estratègies De Màrqueting I Comunicació

Citilab acull un cicle de conferències per a pimes i comerços centrat en les darreres estratègies de màrqueting i comunicació

L’empresa de màrqueting i comunicació Cuende Consulting organitza durant l’octubre i el novembre el cicle de conferències sota el títol, Adapta’t al canvi: marca la diferència. El cicle s’adreça a pimes i comerços amb la intenció d’informar sobre les darreres estratègies en màrqueting, comunicació, creativitat i innovació. L’assistència és gratuïta, prèvia inscripció enviant un correu electrònic a info@cuendeconsulting.com o un whatsapp al 636 04 24 81.
El cicle, que arriba a la seva segona edició, contempla quatre conferèncias en les quals s’abordaran temes per augmentar la competitivitat de les empreses. El cicle arrenca el 22 d’octubre de 15h a 16h amb la conferència Claus visuals per captar l’atenció en el punt de venda, a càrrec de Natalia Ruiz Boché, interiorista, escaparatista i visual merchandiser. 
El 29 de octubre, de 19h a 20 h, l’expert en desenvolupament web Ángel Lavandeira oferirà la ponència Call to action des d’un web o una app, un repàs de les principals estratègies per promocionar un web a internet.
Milo Farto i Manuel Gallardo, cofounders de l’estudi creatiu especialitzat en imatge generada per ordinador i programació visual Dedaloestudio, parlaran el 5 de novembre entre les 19h i les 20h de Com seduir els teus clients amb contingut 3D.
Per últim, el cicle finalitzarà el 12 de novembre de 19h a 20h amb la ponència Fusió Experience & BEdifferent, un recorregut experiencial per inspirarse, afegir valor al teu negoci, producte o servei a través d’una comunicació adreçada a tots els sentits amb la participació activa i la fusió del màrqueting tradicional, experiencial i virtual. La ponencia anirà a càrrec de la Eva Cuende, fundadora de Cuende Consulting Consultora, experta en màrqueting, comunicació online i branding amb la col.laboració de Lucio Tavera Castelló, fundador de l’empresa de màrqueting experiencial LTC&Group.
Es pot assistir a tot el cicle o a conferèncias puntuals. Les places són limitades. Per aquest motiu és necessari reservar lloc enviant una petició al telèfon o correu mencionats anteriorment. Totes les conferències tenen lloc a les instalacions del Citilab. Més informació sobre els continguts del programa en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar