Citilab Participa Al LabMeeting 2015 De MediaLab Prado

Citilab participa al LabMeeting 2015 de MediaLab Prado

La responsable de projectes europeus de Citilab Laia Sánchez participa el proper dimarts 22 de setembre al LabMeeting 2015 que organitza MediaLab Prado a Madrid. Es tracta d’una trobada de (media/ hack/ fab/ city/ maker) labs que proposa analitzar els orígens i l’evolució del fenòmen dels laboratoris (lab) a l’Estat espaynol a través del diàleg entre experiències de diferents àmbits, que van des de les pràctiques artístiques o els moviments socials fins a les institucions educatives o les comunitats de tecnologies obertes.

La trobada s’estructurarà en tres dies i quatre sessions amb ponències, debats, taules rodones, diàlegs i tallers. Aplegarà a alguns protagonistes dels laboratoris d’innovació ciutadana a Iberoamèrica. Laia oferirà una ponència dimarts 22 a les 19.15h sota el títol “I tu, ¿què vols fer? Generant laboratoris ciutadans”, en la qual analitzarà l’evolució de Citilab, com s’ha consolidat com un laboratori ciutadà que innova amb i per al ciutadà. Dimecres 23, a les 16h, moderarà la taula Com montar un laboratori ciutadà.

Es farà streaming en directe i es podrà seguir al twitter amb el hashtag #labmeeting.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar