skip to Main Content
Javier González Ofereix La Ponència "Ser Innovador Per Estar En El Mercat" Al Seminari "El Futur Del Mercat Laboral" (Girona)

Javier González ofereix la ponència “Ser innovador per estar en el mercat” al seminari “El futur del mercat laboral” (Girona)

El director del Citilab Javier González participarà el proper dimarts 22 de setembre a l’Auditori Josep Irla de Girona al seminari “El futur del mercat laboral”, que analitzarà com la tecnologia ha transformat i continuarà transformant les noves maneres d’aprendre, de produir i de treballar. El seminari ha estat organitzat per l’AGE (Associació Gironina d’Empresàries),

González oferirà la ponència “Ser innovador per estar en el mercat”, sobre l’experiència del Citilab en innovació social i ciutadania a través d’alguns dels projectes i iniciatives que ha desenvolupat el centre. També intervindran en el seminari Genís Roca, director de la consultora de negocis digitals Roca-SalvatellaJordi Reynés, director de la Xarxa d’Ateneus de fabricació. Després d’aquestes intervencions se celebrarà una taula rodona amb 5 empreses gironines, on la tecnologia i la innovació són un factor clau. En aquesta taula hi intervindran: Joan Marc Codolà, soci fundador de 3DPrincat, Franc Comino, soci fundador de Wattia Innova, Pere Cornellà, empresari i gerent de Cafès Cornellà, Eloi Fabrega, director d’Efimàtica i Clara Riera, de Cooking Girona i sòcia de Crea Arquitectura.

En aquest enllaç es pot consultar el programa complet i realitzar la inscripció.

La jornada podrà seguir en streaming en aquest enllaç

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar