Arrenca El Nou Cicle De Grau Superior De Mons Virtuals, Realitat Augmentada I Gamificació Al Citilab

Arrenca el nou Cicle de Grau Superior de Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Gamificació al Citilab

El proper 21 de setembre arrenca el nou Cicle Formatiu de Grau Superior de Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Gamificació. És un cicle impartit per la Fundació ICEX en col·laboració amb el Citilab. Aquesta fundació té com a activitat principal la de promoure la docència i la investigació de la comunicació experiencial en tots els seus àmbits, que busca crear sensacions en els consumidors essent un dels camps amb més projecció per crear llocs de treball en els propers anys.

Amb aquest cicle es busca que l’alumne es formi en un entorn singular i proper a les indústries tecnològiques per potenciar la seva sortida professional. L’estudiant pot emprendre projectes de coworking o societaris tutelats per la Fundació ICEX, mitjançant el viver d’empreses que té i materialitzar el seu projecte professional.

Per a més informació:

Citilab-Cornellà

Telèfon: +34 93 551 06 60

Pl. Can Suris s/n

08940 Cornellà de Llobregat

Info@icex.cat – www.icex.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar