Citilab Participa A L'Assamblea General Del Projecte Europeu PELARS

Citilab participa a l’Assamblea General del projecte europeu PELARS

La responsable del Social Media Lab i projectes europeus Laia Sánchez participarà els propers 10 i 11 de setembre a l’Assamblea General del projecte Europeu PELARS, que se celebrarà a la ciutat italiana de Pisa.
La trobada es divideix en dos jornades i pretén posar en comú tots els avenços realitzats fins ara pel projecte. Es faran debats, presentacions, demostracions tècniques i es resumiran les dades del projecte, en el que han participat diverses entitats d’Europa.
Durant la segona jornada s’abordarà el futur del projecte, què es farà durant els propers mesos i com es visualitzaran els resultats finals.
El projecte
L’objectiu del projecte europeu PELARS és desenvolupar escenaris de treball on s’introdueixen tant elements d’avaluació com mètodes d’obtenció de dades que permeten mesurar d’una manera objectiva l’impacte de les TIC en l’educació de les matèries de Ciències, Tecnologia i Matemàtiques. En aquest desenvolupament s’incorporen fases tant de disseny dels escenaris de treball, com la prova i presa de dades i anàlisi de les mateixes. En el marc del projecte, el Citilab vol participar en el disseny dels equipaments, validar els models als instituts, donar suport a les conclusions finals i difondre i disseminar els resultats a nivell europeu.pelars.

Amb el suport de:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar