Citilab Participa A La European Scratch Conference

Citilab participa a la European Scratch Conference

Del 12 al 15 d’agost Citilab participa a la European Scratch Conference, que se celebrarà a la ciutat d’Amsterdam. Benat Romagosa, de l’equip Edutec, anirà a la capital dels Països Baixos per presentar un taller sobre Snapi! amb el qual s’intentarà veure el funcionament d’alguna aplicació tot accedint a les dades de l’open data d’Amsterdam.

Es farà un taller conjunt de Bettle Blocks amb Eric Rosenbaum (MIT Medialab) i Jens Möning (programador d’Snap); aquest taller servirà també serà també el primer acte de presentació oficial del Bettle Blocks. A més, es farà una ponència sobre Snap for Arduino on s’explicarà l’origen del projecte, com funciona i una petita demo en directe.

Finalment, es presentarà un pòster sobre l’ús d’Scratch i el desenvolupament d’eines educatives basades en llenguatges de blocs al Citilab i es parlarà també dels projectes europeus que desenvolupa el Citilab.

Amb el suport de:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar