Activitat De Prototipatge En El Marc Del Projecte Europeu PELARS

Activitat de prototipatge en el marc del projecte europeu PELARS

El passat divendres 12 de juny es va dur a terme a les instal·lacions del Citilab una activitat de prototipatge en el marc del projecte europeu PELARS. L’objectiu d’aquest projecte és el de desenvolupar escenaris de treball on s’introdueixen tant elements d’avaluació com mètodes d’obtenció de dades que permetin mesurar d’una manera objectiva l’impacte de les TIC en l’educació de les matèries de Ciències, Tecnologia i Matemàtiques (STEM).

Van venir al Citilab alumnes de l’escola Maristes de Badalona per dur a terme un Prototyping de quina és la millor manera per crear un espai de treball a l’escola. Per això, es van disposar taules de diferents formes (rodona, hexagonal i quadrada) i amb possibilitat de seure o no. Per grups, els alumnes van fer un taller de robòtica situats en les diferents taules per després obtenir impressions sobre l’expriència.

Es fa necessària la creació d’escenaris de treball per a l’ensenyament de Ciències, Tecnologia i Matemàtiques que disposin d’elements que permetin obtenir dades quantitatives i objectius de com impacten les TIC a l’ensenyament.

Amb el suport de:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar