skip to Main Content
Alumnes De L'IES Martí I Pol Treballen En El Seu Projecte De Recerca Sobre Energies Renovables Al Citilab

Alumnes de l’IES Martí i Pol treballen en el seu projecte de recerca sobre energies renovables al Citilab

Aquests dies, Citilab està acollint un grup de més de 80 alumnes de l’Institut d’Educació Secundària Martí i Pol de Cornellà que es troben en ple procés de desenvolupament del seu projecte de Recerca.

El tema sobre el qual treballaran enguany tracta d’un projecte sobre energies renovables: solar tèrmica, solar fotovoltaica, solar passiva, eòlica, hidràulica, geotèrmica, biomassa forestal, residus urbans (biogas), biocarburants i energies del mar. Un treball instensiu que els hi permetrà fer la recerca d’informació als espais Opensurf del centre i exposar els resultats de la seva feina a la resta de companys en un entorn innovador i creatiu.

 

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar