Arriba El Tecnoestiu 2015

Arriba el Tecnoestiu 2015

El Citilab torna a oferir una nova edició del Tecnoestiu unes jornades d’activitats tecnològiques destinades als més petits, ja vinguin amb esplais, famílies o grups que vulguin aprofitar l’estiu per aprendre amb la tecnologia.

Els nens i nenes faran un ús senzill i lúdic de la tecnologia i de les dades obertes i construiran objectes 3D entorn el tema del Tecnoestiu 2015: la qualitat a les platges.

Per treballar amb aquestes tecnologies els nens aprendran BeetleBlocks i Snapi!, ambdues tecnologies desenvolupades al Citilab. Amb BeetleBlocks els nens construiran una medusa 3D mitjançant un llenguatge basat en blocs que després podran imprimir a la impressora 3D. Amb Snapi els nens i nenes crearan una aplicació sobre l’estat de les platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que informarà de la bandera que hi ha a cada platja en cada moment i si hi ha presència de meduses o no. A més, els nens també treballaran en el plató del Citilab en el programa Inventa TV.

Per participar al Tecnoestiu cal formar un grup amb més de 10 participants, tot i que es crearan dies especials per a particulars on s’ajuntaran grups més petits per formar un grup de 10 participants.

Quan: 29 de juny al 24 de juliol

Activitat d’un dia.

Edat: A partir de 8 anys. Els nens a partir 6 anys poden participar amb el suport d’un adult o d’un company de més edat. Grups: Entre 10 (un sol grup) i 30 (dos grups de 15 participants).

Preu: 6 euros per participant.

Inscripcionsinscripcio@citilab.eu i 93 551 06 60

Més informació a: http://tecnoestiu.citilab.eu/

Amb el suport de:

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar