L'equip D'Edutec Organitza La "First List Ninja Contest"

L’equip d’Edutec organitza la “First List Ninja Contest”

L’equip d’Edutec del Citilab presenta la primera S4A/Snap4Arduino List Ninja Contest, un concurs que permet guanyar premis a aquells qui ajudin a la comunitat d’usuaris. L’objectiu d’aquest concurs és que els usuaris de S4A o Snap4Arduino més experts ajudin als usuaris que estan començant a aprendre’n, compartint el seu coneixement.
Per participar al concurs cal entrar a la Community Mail List, registrar-se i començar a ajudar a altres membres, ja sigui afegint informació important, oferint consell, compartint solucions a problemes, ajudant a nous membres a començar, etc.
Els premis pels guanyadors són els següents:
3r premiuna samarreta
Per escollir el guanyador no es valorarà tan sols el nombre de comentaris sinó que també es valorarà la qualitat de les ajudes. L’equip d’Edutec seguirà oferint suport i ajuda com fins ara, però amb aquest concurs es vol aconseguir que tots els missatges puguin obtenir resposta.
Els guanyadors s’anunciaran a finals de setembre.
Per a més informació podeu entrar al blog de S4A.

Amb el suport de:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar