Citilab Participa Al "Xiringuito Tour 2015" El Proper 3 De Juny

Citilab participa al “Xiringuito Tour 2015” el proper 3 de juny

El 3 de juny el Citilab serà present als actes i concerts que es faran a la Pl. Can Suris (davant del Citilab) durant el “Xiringuito Tour”. Aquests concerts s’emmarquen en les activitats que durant els mesos de maig, juny i juliol els Serveis de Juventut CRAJ, Punt de Voluntariat, TRAILER i Punt a l’Institut) organitzen als barris de Cornellà adreçats a joves d’entre 17 i 35 anys.

L’acció, impulsada pel departament de Joventut de l’Ajuntament de Cornellà, ha estat organitzada de forma col·laborativa per tots els implicats i vol apropar-se als joves tot promovent activitats a tots els barris de Cornellà. El Citilab participarà en els actes organitzats al Barri de Fontsanta, col·laborant amb el CRAJ i l’esplai Fontsanta. L’objectiu de l’acte és aconseguir apropar-se als joves del barri i aconseguir saber què volen i quin és el seu desig.

El 20 de maig s’instal·laran davant del Citilab tres carpes i un escenari on es faran concerts. Les carpes seran les de TEC del Citilab, la carpa JOVE de l’Esplai Fontsanta i la carpa INFO de TRailer-A.J.Cornellà.

Els concerts seran de “Breakout“, “Sheila Pérez” i “Ichi-Go“.

Els actes començaran a les 17h.

 

Amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar