skip to Main Content
El SeniorLab Tanca El Projecte Satchel A Loppukiri (Finlàndia)

El SeniorLab tanca el projecte Satchel a Loppukiri (Finlàndia)

Després del tancament del projecte Satchel (Seniors Accessing Technologies for Co-housing with e-Learning), el SeniorLab, amb col·laboració d’altres seniors de Helsinki i Manchester, ha fet la presentació de tot el que ha representat per a ells aquesta experiència.

Es tracta d’un projecte finançat per Grundtvig i centrat en la millora de les capacitats necessàries per a la ciutadania activa dels seniors, especialment en el context del co-housing i altres tipus de comunitats construïdes per ells mateixos. A més, el projecte està donant suport al desenvolupament de contingut innovador basat en les TIC, serveis, pedagogies i pràctiques d’aprenentatge, centrat en la participació de la gent gran i l’ús de les tecnologies digitals per generar les seves pròpies històries de vida individuals i les històries de les seves comunitats.

Els seniors del Citilab, satisfets del treball realitzat, han presentat un pòster on es resumeix el seu esforç i les activitats que han realitzat per col·laborar en el projecte Satchel.

 

                                          

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar