skip to Main Content
El Citilab Col·labora En El Número 5 De La Revista Del IECA

El Citilab col·labora en el número 5 de la revista del IECA

“Laboratorios ciudadanos: Economía Social y modelos de innovación de cuádruple hélice”. Aquest és el títol de l’article que s’ha publicat com a col·laboració en el número 5 de la revista del IECA (Información Estadística y Cartográfica de Andalucía). Hi ha participat Miriam de Magdala Pinto (Universidad de Espírito Santo, Vitoria, Brasil); Artur Serra (Fundació i2cat); i Laia Sánchez (Citilab).

Aquest volum, com en el propi número indiquen, està dedicat a l’”Economia Social i Economia Solidària”, i a través dels diversos articles s’intenta definir, delimitar les activitats que la conformen, analitzar la seva evolució i la situació actual.

A l’article amb el qual hem col·laborat, es tracten, d’una banda, els canvis en els models d’innovació com la més recent “innovació social digital”, que connecta els nous models de la innovacio social lligats a l’emergència d’Internet; i d’altra banda els laboratoris ciutadans, que se centren en la promoció de la innovació i, per tant, han de tenir com a objectiu la generació de noves tecnologies.

Cliqueu en aquest enllaç per consultar el número.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar