El Citilab Participa A La Primera Conferència STEAM Barcelona Realitzada Al CosmoCaixa

El Citilab participa a la primera conferència STEAM Barcelona realitzada al CosmoCaixa

Aquest passat dissabte 18 d’Abril l’equip del Citilab va acudir a la primera conferència STEAM al CosmoCaixa de Barcelona. L’objectiu d’aquesta jornada és reunir a Barcelona alguns dels projectes més destacats i evaluats en el camp de la investigació, la metodologia i la pràctica relativa a l’aplicació d’STEM i STEAM, tant a Europa com als Estats Units.

La jornada va acollir diverses conferències realitzades per experts en la matèria i es va gaudir també de la presentació d’alguns casos locals d’èxit amb la presència d’alumnes d’una escola mostrant el seu projecte i algun professor explicant el projecte dut a terme. L’objectiu comú de totes les conferències va ser el de reunir forces per incentivar a les escoles l’ensenyament de les disciplines STEAM desde ben petits.

Durant la tarda es va realitzar el playground on les diverses empreses col·laboradores van tenir l’oportunitat de fer una petita mostra al públic de què es dediquen i què fan per impulsar l’STEAM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar