El Citilab Acollirà La II Jornada De Formació Professional De Cornellà

El Citilab acollirà la II Jornada de Formació Professional de Cornellà

El pròxim 16 d’abril el Citilab serà la seu de la II Jornada de Formació professional de Cornellà de Llobregat. Durant tot el matí les entitats participants posaran en comú totes les accions que estàn creant per apropar el camp de la formació professional al sector empresarial.

La jornada s’iniciarà a les 9h del matí, amb els discursos innaugurals d’Antonio Blamón (alcalde de Cornellà), Felip Puig (Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat), Gerard Ardauny (Diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona), Xavier Casares (President del Consell Català de FP), Ramón Pons (President del PIMEC Baix Llobregat-l’Hospitalet) i Josep Franci (Director de les delegacions de la Cambra de Comerç de Barcelona).

A les 10h es farà un panell d’experts que tractaran el tema “Mercat laboral vs Competències professionals i personals”. A les 11h s’oferirà un petit càtering per continuar a les 11.30h amb una taula rodona que tindrà com a tema central ”l’Orientació per competències”. A les 12.30h es realitzarà una segona taula rodona, el tema de la qual serà “Posar en valor l’experiència laboral”. Finalment, a les 13.30 es realitzarà l’acte de cloenda. L’acte està previst que finalitzi a les 14h.
Per poder assistir a l’event cal inscriure’s al següent enllaç: 

INSCRIPCIONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar