skip to Main Content
Mobility4all, Aplicació Guanyadora De L'iCity Contest

Mobility4all, aplicació guanyadora de l’iCity Contest

L’iCity contest ja té un guanyador! l’aplicació Mobility4all ha estat guardonat durant la segona fase del concurs amb el primer premi (3.000 €) com a millor aplicació desenvolupada.
El lliurament de premis tan esperat es va celebrar el passat 17 de març a les instal·lacions de l‘Institut Municipal d’Informàtica de Barcelona (IMI). L’esdeveniment va ser presentat per Jordi Cirera, coordinador del projecte iCity, i per Marc Garriga, responsable de l’engagement del projecte.
El segon premi (1.500 €) es va atorgar a Ecocity, mentre que el tercer, amb una quantitat aproximada de 750€, v anar a parar a RunCity. Els premis són cortesia de CISCO, un dels socis del projecte iCity gràcies al qual el desenvolupament de serveis d’interès públic construït per l’ús de dades de la Plataforma iCity està sent una realitat.
Els ciutadans, el focus principal de les aplicacions premiades
Durant la segona fase de l’iCity Contest, durant el qual el desenvolupament de l’aplicació es va dur a terme, els candidats tenien dos mesos per crear les seves aplicacions, des de la idea fins al projecte actual. L’aplicació guanyadora, Mobility4All, ajuda les persones amb mobilitat reduïda a navegar la ciutat gràcies a un grapat de rutes. Els seus creadors són investigadors de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
Ecocity, de la seva banda, ofereix informes estadístics sobre la situació dels contenidors d’escombraries i reciclatge i permet als seus usuaris reportar incidents. Els seus desenvolupadors afirmen que l’objectiu principal de l’aplicació és elevar la consciència sobre la importància del reciclatge. L’aplicació funciona amb les dades de la plataforma Sentilo, específicament amb sensors col·locats al llarg dels barris de Barcelona en els contenidors d’escombraries. Els desenvolupadors són també investigadors de la UPC. RunCity, la tercera aplicació, ha estat desenvolupada per membres de l’empresa Creador Exoglas, de Múrcia. Ha estat especialment dissenyada per als corredors que volen evitar les zones més contaminades de la seva ciutat. Retorna dades d’aplicacions relacionades amb els paràmetres ambientals d’acord a la ubicació de l’usuari. Aviat s’implementarà a Bolonya, ciutat participant en el projecte.

Amb el suport de:

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar