skip to Main Content
El Citilab Co-organitza La Setena Edició De La Jornada Programa

El Citilab co-organitza la setena edició de la Jornada Programa

El proper 16 de maig es celebrarà al Citilab la setena edició de la Jornada Programa, dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques en relació a entorns de programmació i de robòtica educativa. El Citilab de Cornellà, que co-organitza aquesta jornada juntament amb el Departament d’Ensenyament, presentarà durant la jornada dues ponencies, “Snap4Arduino” i “Blocs per a tot”, dos tallers, “Dades obertes amb Snap!” i “Snap4Arduino” i també una ponencia que tractarà dels Projectes Europeus sobre ensenyament i programació STEM.

Aquesta trobada està especialment dirigida a professors de primaria i secundària, però també està oberta a altres professionals interessats en la temàtica. La Jornada Programa es du a terme des dels seus inicis durant el Dia Internacional d’Internet i el Dia Internacional de Scratch, però aquest any ambdós events es celebren en dies diferents i la Jornada Programa es celebrarà el 16 de maig, coincidint amb el Dia Internacional d’Internet.

Les inscripcions ja estan obertes i es podran fer fins el dia 4 de maig al següent enllaç: http://blocs.xtec.cat/jornadaprograma/

Amb el suport de:

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar