Citilab Acull Un Curs De Còmic Dins El Programa De Promoció Artística "Experimenta"

Citilab acull un curs de còmic dins el programa de promoció artística “Experimenta”

Citilab acull la primera edició del Curs de Còmic, impulsat pel Departament de Juventut de l’Ajuntament de Cornellà, un curs emmarcat dins el programa Experimenta. Aquest programa, que vol promoure la formació artística juvenil, gestiona també el Concurs del Còmic de Cornellà i la Mostra del Còmic, éssent el concurs més antic d’Espanya amb 31 edicions.

L’objectiu del programa és aconseguir fomentar la participació dels joves a Cornellà a través de tallers que permetin apropar-los al món dels còmics. El Curs del Còmic dirigit pel dibuixant cornellanenc Joan Carles Calvo, es realitza al Citilab amb la voluntat que es consolidi i de continuar celebrant més edicions en el futur. El curs s’impartirà del 2 de març al 25 de maig els dilluns i dimecres de 18h a 19:30h i s’adreça a joves de 14 a 20 anys. Per poder realitzar el curs cal abonar un import de 5€ que seràn retornats en cas de participar en el 75% de les classes.

El Curs de Còmic integra també una sessió d’Emprenedoria i Empoderament a càrrec de Maria Navarrete. Més informació i inscripcions en aquest número 93 376 36 93 o enviant un correu a l’adreça craj@aj-cornella.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar