skip to Main Content
Inscripcions Obertes Per A La Fira Anual Que Organitza JamToday A Brusel·les

Inscripcions obertes per a la fira anual que organitza JamToday a Brusel·les

El proper 11 de febrer té lloc a Brussel·les la JamToday Fair, un esdeveniment anual en el qual es donaran a conèixer els avenços del projecte i es realitzaran diferents activitats relacionades amb el món del joc.
L’esdeveniment té un cost de registre de 25€ i els tiquets ja s’han posat a la venda en aquest enllaç. JamToday és la primera xarxa paneuropea dedicada al disseny aplicat de jocs. Reuneix diferents tipus d’institucions com clústers creatius, empreses de jocs, món educatiu, instituts d’investigació, fundacions o municipis per organitzar jams de jocs per tot Europa. Fa escassos mesos Citilab, que forma part de la xarxa, acollia una d’elles.
L’objectiu del projecte és facilitar la creació de jocs aplicats proporcionant coneixements i experiència i reunint a les diferents persones que estan involucrades en el procés de disseny i implementació d’enfocaments basats en el joc per a l’aprenentatge.
Jam Today compta amb 25 organitzacions que formen un partenariat que facilita l’organització de jams per tot Europa sota diferents lemes. El 2014, l’objectiu va ser “millorar les habilitats de les TIC ‘. Per a això es van celebrar 8 esdeveniments, els resultats dels quals seran posats en comú a la JamToday Fair de Brussel·les.
El lema de 2015 és “L’adopció d’estils de vida més saludables”. A la fira es podrà jugar als jocs desenvolupats fins ara i votar pels favorits. L’esdeveniment comptarà amb cinc eixos d’actuació i per a cada capítol hi haurà algunes presentacions breus sobre temes clau, alguns tallers pràctics, demostracions i expositors.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar