skip to Main Content
Citilab, Escollit Com A Molt Bona Pràctica Europea En Gestió D'usuaris Pel Projecte E-coop

Citilab, escollit com a molt bona pràctica europea en gestió d’usuaris pel projecte e-coop

Citilab ha estat seleccionat com a millor pràctica europea en gestió d’usuaris pel projecte e-coop Digital Cooperatives. El projecte e-coop sosté que els ciutadans europeus no participen per igual en la societat de la informació i que, de fet, la fractura digital s’eixampla en nous terrenys. Per aquest motiu, les autoritats europees han desenvolupat els Espais Públics Digitals (DPS, per les seves sigles en anglès) que promouen la inclusió digital.
e-coop es va plantejar seleccionar un banc de 24 bones pràctiques al voltant d’Europa, 4 d’elles a Catalunya. Citilab ha estat escollit com a centre de referència en gestió d’usuaris pel seu treball amb persones que accedeixen a la tecnologia per primera vegada i també per la seva tasca amb usuaris avançats. En total s’ha analitzat el funcionament de més de 80 institucions. Aquests resultats apareixeran publicats a la Policy Guide d’e-coop, un document que recull tots els exemples.
Promoció de projectes digitals locals
e-coop pretén aprofitar la infraestructura d’espais digitals i la seva organització en xarxa perquè els ciutadans puguin usar aquests centres de recursos per a promoure projectes digitals locals. Per a això e-coop es basa en una estructura de 13 socis en 12 països europeus que representen a autoritats locals i espais que promouen les TIC.
El projecte investiga com els esmentats DPS poden evolucionar a través dels seus usuaris i els usos que es donen en ells per convertir-se en cooperatives digitals (e-coop) i oferir serveis d’una forma més col·laborativa.
El repte és que els responsables polítics i les parts implicades rebin una anàlisi de recomanacions en pràctiques de mediació digital identificades en els territoris d’aplicació perquè es puguin implementar cooperatives digitals des dels propis governs.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar