skip to Main Content
El Baix Llobregat Celebra La 1a Setmana De La Co-Innovació

El Baix Llobregat celebra la 1a Setmana de la Co-Innovació

El Baix Llobregat és territori d’innovació: a l’empresa, a l’administració, al món educatiu i en les accions dels seus ciutadans i ciutadanes que somien, participen, dissenyen i s’impliquen en el desenvolupament del futur des de la co-responsabilitat i des del lideratge compartit.

Per tots aquests motius, una sèrie d’institucions del territori (Innobaix, Consell Comarcal del Baix Llobregat, Citilab, Fundació Ciutat de Viladecans) han decidit posar en valor  tota aquesta energia amb la celebració de la 1a edició de la Setmana de la Co-Innovació, un punt de trobada per compartir experiències, bones pràctiques i oportunitats per al creixement del territori des de la innovació.

La Setmana de la Co-Innovació tindrà lloc del 10 al 13 de desembre en diverses localitzacions del Baix Llobregat: Cornellà, Sant Feliu i Viladecans. Se celebraran conferències, taules rodones, debats, tallers pràctics i diverses formacions en diverses localitzacions: Citilab, a Cornellà, Can Calderon a Viladecans, la Torre del Roser, el Centre Cívic i el Parc Nadal a Sant Feliu de Llobregat. El registre a la setmana és gratuït.

Es pot consultar el programa i realitzar la inscripció gratuïta en el web creat per a la setmana: http://engegaelbaix.citilab.eu/

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar