skip to Main Content
Citilab Acull La Segona Jornada De L'iCity Camp. Inscripcions Obertes

Citilab acull la segona jornada de l’iCity Camp. Inscripcions obertes

Citilab acull el proper 15 de novembre la segona jornada de l’esdeveniment internacional iCity Camp 2014. L’iCity Camp durarà dos dies. La primera jornada tindrà lloc a Barcelona el 14 de novembre i la segona a les nostres instal·lacions de Cornellà el 15 de novembre. L’esdeveniment és la cloenda del 2014 del projecte europeu iCity, en el qual participa Citilab amb un consorci europeu des de fa dos anys.

L’iCity Camp vol aplegar a Barcelona totes les parts implicades en el projecte iCity: governs, desenvolupadors, empresa, experts…Es discutirà sobre l’actualitat i evolució del projecte i dels nous serveis que es poden oferir a les ciutats participants amb la plataforma tecnològica desenvolupada pel projecte.

S’ha creat un web específic amb informació sobre l’acte que inclou un formulari de registre per als participants (més de 150 persones) i tota la informació i agenda sobre l’esdeveniment. El podeu consultar i us podeu inscriure en aquest enllaç.

Què és el projecte iCity

iCity és un projecte amb finançament europeu que vol fer més fàcil l’obertura de sistemes d’informació i infraestructures TIC per part dels governs per tal d’oferir-los a tercers amb la finalitat de desenvolupar serveis d’interès públic. Els principals resultats són una plataforma de programari que gestiona aquest accés; una metodologia de participació per inscriure als desenvolupadors; una comunitat formada per les ciutats, els propietaris i desenvolupadors d’infraestructures (PIMES).

El projecte fa una crida als governs que volen anar més enllà de les dades obertes i volen co-crear serveis amb tercers, als gerents de Sistemes d’Informació que estan obrint processos i volen fomentar el seu ús però volen controlar aquest accés i a desenvolupadors (PIMES), que volen crear nous serveis i necessiten accés a les infraestructures de IT públiques. Sou tots benvinguts a l’esdeveniment iCity Camp 2014!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar