Citilab Forma Més De 30 Facilitadors D'innovació Ciutadana A Medellín (Colòmbia)

Citilab forma més de 30 facilitadors d’innovació ciutadana a Medellín (Colòmbia)

Una delegació del Citilab es troba durant aquestes setmanes a Medellín (Colòmbia) participant en una formació de facilitadors d’innovació ciutadana del país americà. El programa ha estat organitzat per Ruta N, un centre de referència en innovació de la segona ciutat colombiana.

La delegació del Citilab, formada per tres persones, ha plantejat unes jornades que s’allargaran durant 8 dies en què proposen una immersió en l’àmbit de la innovació per traslladar els facilitadors de diferents entitats com s’innova, com es treballa amb usuaris i com se’ls ajuda en processos innovadors. Citilab explicarà la seva experiència en robòtica, domòtica i formació de docents a més de tots els seus projectes innovadors amb l’usuari/ciutadà com a centre del procés. 

Ruta N

Ruta N vol fer de Medellín una societat del coneixement i garantir la construcció d’un ecosistema d’innovació on s’assoleixin impulsar nous negocis que atreguin més desenvolupament econòmic i social a la ciutat ia la regió segons diversos eixos estratègics: Plataformes d’Innovació, Negocis del Coneixement , Cultura d’Innovació, Pla de CTI i Districte Medellinnovation.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar