Citilab Participa En Un Taller Sobre Co-creació De Hubs D'innovació I Models D'innovació Urbana A Xile

Citilab participa en un taller sobre co-creació de hubs d’innovació i models d’innovació urbana a Xile

Jose Antonio Galaso participarà representant al Citilab entre el 6 i el 8 d’octubre al Taller de Co-Creació Hubs d’Innovació, organitzat a Concepción (Xile) i el 9 d’octubre al taller Models d’Innovació Urbana, que tindrà lloc a Santiago de Xile.
El taller de co-creació, que té una durada de 3 dies, està dissenyat per imaginar, descobrir, co-crear i definir futurs centres d’innovació en ciutats xilenes. Cerca articular, per mitjà de la intervenció de professionals de diversos sectors i països amb representants del Fòrum Virium, Waag Society, Urban Lab…, una visió compartida, definir entre tots els participants el hub d’innovació, determinar la composició, rol i la funció del consell assessor del hub i proposar idees sobre les activitats que tindran lloc durant el primer any
L’últim dia l’esdeveniment es trasllada a Santiago per parlar de Models d’Innovació Urbana en unes sessions de treball tancades amb representants del Govern de la Regió Metropolitana de Santiago de Xile, Municipalitats i el Banc Mundial. Galaso pronunciarà la ponència Provisió de capacitats i generació d’una plataforma d’innovació local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar