Citilab Participa A Porto Alegre (Brasil) En El Circuit Montagem Sobre Living Labs

Citilab participa a Porto Alegre (Brasil) en el circuit Montagem sobre Living Labs

Laia Sánchez, del Social Media Lab del Citilab, participa aquests dies a Porto Alegre (Brasil) en el marc dels esdeveniments del Circuit Montagem sobre Living Labs, organitzat per la xarxa brasilenya TransLAB. En concret participarà en dos actes: un workshop i una taula rodona.

En el workshop explicarà com utilitzar el mètode de les 3H d’engagement ciutadà per a desenvolupar projectes de cocreació en el marc de la innovació social. El workshop presentarà els conceptes de laboratori ciutadà, living lab, innovació oberta, innovació social, mètodes de co-creació tot explorant la metodologia de laboratori ciutadà del Citilab, els usuaris actius i la metodologia 3H (Head, Hearth, Hands On).

L’esdeveniment també ha programat un Seminari sobre Innovació Oberta per a la vida quotidiana. Aquest seminari analitzarà els Living Labs com una investigació i el medi d’experimentació per al desenvolupament de projectes de co-creació entre els ciutadans, les empreses i els governs. El seminari vol dirigir la seva mirada ​a les necessitats locals, en la intersecció dels coneixements i l’aprenentatge col·laboratiu. Estudiar els Living Labs com un fenòmen que faculta la gent a crear solucions i tecnologies socials.

Sánchez participarà a la taula amb membres d’altres institucions internacionals com la crítica i curator brasilenya Daniela Bousso, el director de FuturMedia Bernardo Gutiérrez, el coordinador del Laboratorio Mercur d’Innovació Social Joao Vogt, la dissenyadora Liliane Basso o l’alumne del curs de disseny de la ESPM Filipe Pacheco. Translab és un laboratori ciutadà que estimula les interseccions entre art, ciència, tecnologia i societat. És un entorn de cocreació per a persones que volen inventar noves formes de relacionar-se amb la ciutat. Disposeu de més informació (en portugués) en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar