Citilab Presenta Dos Ponències A La Conferència D’Scratch Que Organitza El MIT A Boston

Citilab presenta dos ponències a la conferència d’Scratch que organitza el MIT a Boston

Una delegació del Citilab participa els propers 7, 8 i 9 d’agost a l’Scratch@MIT, la conferència internacional del llenguatge de programació Scratch, que tindrà lloc al Massachusetts Institute of Technology (MIT) de Boston. Bernat Romagosa, de l’equip Edutec, i Laia Sánchez presentaran sengles ponències i un pòster.

Romagosa presentarà Snap4Arduino en una “ignite talk”, on parlarà d’Snap4Arduino, una nova extensió d’Snap creada al Citilab. Snap és una reimplementació d’Scratch desenvolupada per la Universitat de Berkeley amb característiques de programació força més avançades. En aquesta xerrada, es demostrarà que, gràcies a Snap4Arduino, 5 minuts és temps suficient per introduir-se en l’electrònica digital d’Arduino.

Per la seva banda, Sánchez presentarà la ponència From sensors to builders. Basada en l’experiència del projecte iCity, Sánchez descriurà un workshop amb nens en el qual es desenvolupa una app que es basa en la API del projecte iCity. Un dels propòsits d’aquest workshop és engrescar els governs a fer els nens i els ciutadans partíceps de les polítiques urbanes i tecnològiques de les seves ciutats.

Els dos representants del Citilab també participaran en la presentació d’un pòster (que podeu descarregar al final d’aquesta entrada) on explicaran la relació del Citilab amb Scratch i tots els projectes associats a aquesta fantàstica eina pedagògica per ensenyar als més petits (i no tant petits) a pensar sota criteris lògics, a analitzar els problemes i a trobar-hi solucions noves, que s’ha implementat al centre des del 2008. Descarrega el poster

Scratch_Conference_Poster_MIT.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar