skip to Main Content
Vols Fer El Teu Prototip De Videojoc? Vine A La JamToday Del Citilab!

Vols fer el teu prototip de videojoc? Vine a la JamToday del Citilab!

LES PLACES PER AQUESTA ACTIVITAT S’HAN EXHAURIT

El proper 11 de juliol tens una cita al Citilab. Faràs un prototip de Videojoc en menys de 48 hores perquè des dels més petits als més grans guanyin competència digital i coneixement de les TIC de manera divertida i memorable, és a dir jugant! Quan ens divertim podem viure noves experiències que alimenten els nostres sentits, ens expressem lliurement, vivim la fantasia, ens enfrontem als reptes i aprenem mitjançant el descobriment. Programar no és difícil i a més pot ser també divertit. Amb nosaltres segurament que ho serà!

Ho farem amb tu. Hem organitzat una JamToday perquè participis en una experiència única: Dissenyar un Prototip de Videojoc en menys de 48 hores. La Jam és oberta a tothom: Technical Artists, Game Designers, Developers i Producers de totes les edats i nivells. Tothom podrà exercir el seus superpoders treballant en equip.

Citilab i L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) us convidem a participar a la 1a JamToday a Catalunya. “Si la millor arma de Solid Snake es la seva perspicacia, vine al JamToday a descobrir la teva: el Disseny de Jocs com a Arma d’Educacio Massiva”. La jam és el proper divendres 11 de juliol de 10 a 20h i el dissabte 12 de juliol de 10 a 17h. Hi haurà avituallament gratuït per als participants. La trobada tindrà lloc al Citilab. Si voleu participar envieu un correu electrònic a inscripcio@citilab.eu o truqueu al 93 551 06 60.

El projecte JamToday

JamToday és un Programa de Suport a les Polítiques TIC, dins del Programa Marc de Competitivitat i Innovació de la Comunitat Europea. Som 25 partners internacionals, entre aquests, Citilab i ENTI-UB. Cada any, JamToday crearà Jams de joc en diverses ciutats d’Europa. Cada competència JamToday se centrarà en un tema en particular i cada any una conferència paneuropea s’organitzarà al voltant d’un dels principals camps d’aplicació, com: – La millora de les competències en TIC (com l’aprenentatge d’habilitats de codificació o la creació de jocs) – L’adopció d’estils de vida més saludables (per exemple, com l’alimentació saludable o el canvi dels comportaments antisocials) – Facilitar l’aprenentatge de les matemàtiques (per exemple, el manteniment de l’atenció).

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar