skip to Main Content
Oberta La Preinscripció Per Al Tecnoestiu 2014

Oberta la preinscripció per al Tecnoestiu 2014

Arriba una nova edició del Tecnoestiu, una jornada d’activitats al Citilab on els participants s’endinsen en les noves tecnologies i la realització televisiva.

El Tecnoestiu tindrà lloc del 25 de juny fins al 25 de juliol i està obert a esplais, casals d’estiu i particulars que vulguin aprofitar els temps de l’estiu per gaudir i aprendre amb la tecnologia.

Del Morse al WhatsApp

Aquest any es fan dos tallers per aprendre com funcionen alguns dels sistemes de comunicació i codificació d’informació. Des dels més antics, com pot ser la transmissió amb codi Morse, fins als més moderns, com pot ser el WhatsApp. El codi Morse es va inventar el 1835 per transmetre la informació a través de les línies elèctriques del telègraf, i encara es fa servir al món dels radioaficionats. Al Tecnoestiu en farem una versió més actual, establint la comunicació mitjançant un raig làser connectat a una placa Arduino. La programació d’aquest invent serà molt senzilla, gràcies a l’aplicació S4A (Scratch for Arduino) dissenyada al Citilab. WhatsApp és l’aplicació per a mòbils per intercanviar missatges més coneguda. En aquest taller, ens atrevirem a construir una versió simplificada de l’aplicació. Es farà servir AppInventor, que funciona amb un sistema de peces semblant a l’Scratch i permet iniciar-se en la creació d’aplicacions per a mòbils. Finalment, els participants podran participar al plató de TV del Citilab, exposant les seves experiències sobre els tallers i aprenent com funciona el món de la televisió des de dintre.

Programa d’activitats

  • Codi Morse amb làsers i S4A
  • Construeix el teu propi WhatsApp
  • InventaTV. Explica la teva experiència al plató del Citilab

Informació pràctica

Activitat d’un dia adreçada a esplais, famílies o grups a partir de 10 participants. Existeixen dies especials per a particulars on es poden apuntar grups més petits, fins a confirmar un grup mínim.

Quan: 25 de juny al 25 de juliol

Activitat d’un dia.

Horari: 10.00-13.00 hores.

Edat: A partir de 8 anys. Els nens de 7 anys poden participar amb el suport d’un adult o d’un company de més edat. Grups: Entre 10 (un sol grup) i 30 (dos grups de 15 participants).

Preu: 6 euros per participant. 

Inscripcions: inscripcio@citilab.eu i 93 551 06 60

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar