Citilab Acull El Proper 17 De Maig La VI Jornada Catalana De L'Ensenyament De La Programació A Primària I A L'ESO

Citilab acull el proper 17 de maig la VI Jornada Catalana de l’Ensenyament de la Programació a Primària i a l’ESO

Un any més, Citilab esdevé el centre de la programació per un dia. El proper 17 de maig acollim la sisena edició de la Jornada Catalana de l’Ensenyament de la Programació a Primària i a l’Eso. La jornada, que tindrà lloc entre 9 i 15 hores, és un gran intercanvi d’experiències de programació i de robòtica escolar a l’educació primària i secundària. Enguany està dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques escolars.

La jornada, a més, es fa coincidir amb el dia de l’Scratch, una celebració amb actes arreu del món per potenciar aquista eina tan creativa que Citilab implementa des de fa anys perquè nens i nenes aprenguin a programar d’una forma divertida.

En aquest programa podeu realitzar la vostra inscripció entre els dies 22 d’abril i 10 de maig. En aquest enllaç podeu consultar el programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar