Últimes Places Per A La Formació Gratuïta En Aplicacions Mòbils, Domòtica I En Impressió 3D

Últimes places per a la formació gratuïta en aplicacions mòbils, domòtica i en impressió 3D

El pròxim 26 de març comencen els nous cursos gratuïts d’aplicacions mòbils, domòtica i formació en disseny i impressores 3D al Citilab per a aturats.

Un taller se centrarà en la creació d’aplicacions mòbils, un altre en domòtica i aplicacions de control i un tercer en creació de prototips amb impressores 3D. Si els troben del seu interès, els participants poden participar en més d’un taller.

La formació integra els tallers on els participants treballen amb noves eines TIC amb l’objectiu d’aprendre l’ús d’aquestes. Es fa una primera aproximació al coneixement sobre aquestes eines, així com una exploració sobre les seves aplicacions i possibilitats. No es tracta d’arribar a un coneixement profund de les eines, sinó d’obrir possibilitats que permetin iniciar un procés d’ideació d’un projecte.

Els tallers escollits faciliten la creativitat i el treball en nous entorns. A partir d’aquest primer apropament els participants poden començar a treballar per tal de pensar sobre una idea de projecte, ja sigui per treballar de forma individual o en grup.

L’activitat s’emmarca dins del projecte IPITECH, que té per objectiu fomentar l’us de les noves tecnologies com a palanca de creació de projectes professionals. Si esteu interessats, podeu tramitar la inscripció enviant un correu a inscripcio@citilab.eu o bé trucant al telèfon: 93 551 06 60.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar