skip to Main Content
Col·laborem En La Creació D'una Xarxa Per A Potenciar Noves Formes D'aprendre A Europa

Col·laborem en la creació d’una xarxa per a potenciar noves formes d’aprendre a Europa

Citilab participa conjuntament amb 22 socis de 10 països europeus en el projecte JAM TODAY. L’objectiu principal del “Game Jam Europea Learning Hub” és establir un eix central per a la creació de xarxes per a la implementació sostenible i l’adopció d’una nova generació de jocs educatius a tot Europa.

Les competicions de joc s’han organitzat durant diversos anys a tot el món i són un poderós instrument per estimular la innovació en la creació, el desenvolupament i el desplegament de jocs educatius. Les “Game Jam” tenen una durada de 48 hores i es desenvolupen de forma simultània a diversos llocs. Ofereixen la possibilitat de desenvolupar una idea en una solució potencialment innovadora, al voltant de temes específics, mentre que al mateix temps s’ofereix l’oportunitat d’explorar el procés de desenvolupament.

En els últims anys, l’enfocament Game Jam ha estat cada vegada més eficaç en reunir les parts al voltant de temes i desafiaments pertinents. Actualment hi ha una necessitat de centrar-se en l’establiment d’un centre d’aprenentatge sostenible per augmentar la consciència dels jocs educatius i el seu ús dins dels entorns d’aprenentatge. JamToday busca aconseguir això reunint les principals organitzacions a escala regional, nacional i europea per portar endavant aquesta tasca. Jam Today donarà suport a la creació, implementació i desplegament de jocs educatius mitjançant la creació de mètodes i eines i donant suport a esdeveniments a tot Europa, a escala local, regional i nacional.

JamToday també donarà suport als jocs com les intervencions contextuals i fomentarà la sensibilització i la innovació entre els partits i sectors d’aprenentatge amb la intenció de demostrar l’impacte de la vida real. JamToday busca proporcionar un model replicable de bones pràctiques en el disseny d’ambients de transformació així com mètodes i eines que han estat validades des de diverses perspectives.

Cada any, JamToday crearà competicions de joc en almenys set localitats europees. Cada competició JamToday se centrarà en un tema particular, i cada any un esdeveniment paneuropeu s’organitzarà entorn d’un dels temes principals. El 2014 serà la millora de les competències en TIC (com l’aprenentatge d’habilitats de codificació o la creació de jocs); el 2015 l’adopció d’estils de vida més saludables (per exemple , l’alimentació saludable o el canvi de comportament antisocial), i el 2016 donarà suport en l’aprenentatge de les matemàtiques (com el manteniment de la participació).

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar