skip to Main Content
La Realitat Augmentada, De Citilab Cornellà Al Mobile World Centre

La realitat augmentada, de Citilab Cornellà al Mobile World Centre

La realitat augmentada arriba al Mobile World Centre amb
 “Androids versus Apples“, el nou videojoc basat en sensors de moviment de la mà de tres empreses instal·lades al Citilab Cornellà. Tetravol, empresa especialitzada en Realitat Virtual i amb una destacada trajectòria en el desenvolupament i la formació en Videojocs; Ubiquity Barcelona Branding Business, empresa especialitzada en el desenvolupament d’estratègies de comunicació a través de tecnologies avançades i LTC and Group, especialitzada en màrqueting experiencial, han presentat al Mobile World Centre una nova experiència d’entreteniment i diversió en realitat augmentada per als visitants de l’aparador de les últimes tecnologies i solucions mòbils de la Mobile World Capital. Barcelona comença així a escalfar els motors del Mobile World Congress, que se celebrarà del 24 al 27 de febrer.

Els visitants del Mobile World Centre, situat a la Plaça de Catalunya de Barcelona, són els protagonistes de la “batalla” entre “Androids” i “Apples” a través de sensors capaços de detectar tots els moviments del cos (braços i mans , cames , peus …. ) per així “dirigir la batalla” en un entorn virtual, realitzat a través de modelatge 3D, en cicles dinàmics d’un minut.

La Realitat Augmentada fusiona elements reals i virtuals, i permet viure experiències riques i immersives, alhora que molt naturals i senzilles d’utilitzar. “Adroid versus Apples” és una aplicació que simula un mirall, en el qual el jugador, després de triar en quin bàndol combatre, es veu reflectit i envoltat d’androides o pomes als que ha d’eliminar amb els moviments del seu cos.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar