Nova Formació En Aplicacions Mòbils, Domòtica I 3D Adreçada A Persones A L’atur

Nova formació en aplicacions mòbils, domòtica i 3D adreçada a persones a l’atur

Citilab enceta l’any amb una nova i ambiciosa formació en l’àmbit TIC adreçada a persones aturades d’entre 30 i 45 anys amb uns mínims coneixements tecnològics. La formació es divideix en tres tallers o itineraris diferents, en funció del perfil de cada candidat.

Un taller se centrarà en la creació d’aplicacions mòbils, un altre en domòtica i aplicacions de control i un tercer en creació de prototips amb impressores 3D. Si els troben del seu interès, els participants poden participar en més d’un taller.

La formació integra els tallers on els participants treballen amb noves eines TIC amb l’objectiu d’aprendre l’ús d’aquestes. Es fa una primera aproximació al coneixement sobre aquestes eines, així com una exploració sobre les seves aplicacions i possibilitats. No es tracta d’arribar a un coneixement profund de les eines, sinó d’obrir possibilitats que permetin iniciar un procés d’ideació d’un projecte.

Treball per projecte

Els tallers escollits faciliten la creativitat i el treball en nous entorns. A partir d’aquest primer apropament els participants poden començar a treballar per tal de pensar sobre una idea de projecte, ja sigui per treballar de forma individual o en grup.

Donat el seu caràcter d’iniciació, els tallers permeten que l’aprenentatge de les eines no tingui perquè ser absolut per tal de desenvolupar el projecte final, sinó que el més rellevant és que serveixin com a base per a la seva construcció. Durant el desenvolupament dels tallers s’aniran donant diferents referències i alternatives per tal d’ampliar i completar les eines que es facin servir als tallers.

De forma transversal es faran tutories per tal de facilitar i canalitzar la generació d’idees de projecte dels participants. Dintre de cadascun dels tallers, el formador tindrà unes hores de tutoria per a cadascun dels projectes.

Si esteu interessats podeu tramitar la inscripció enviant un correu a inscripcio@citilab.eu o bé trucant al telèfon: 93 551 06 60.                                                                                                                                                                                                                                         

Amb el suport de: 

  

                                                                                                                                                                                      

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar