skip to Main Content
Estudiants De La UPC Cocreen Projectes Amb Empresaris Del Citilab

Estudiants de la UPC cocreen projectes amb empresaris del Citilab

Cocrear projectes aprofitant l’empenta dels estudiants i l’experiència del teixit empresarial del territori. Aquest era el propòsit del taller de cocreació empresa ciutadà Open Projects, organitzat el 18 de desembre al Citilab. Un grup de més de 25 estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que cursen actualment Enginyeria Industrial, van participar en aquesta dinàmica gràcies a la qual van tenir la oportunitat de presentar els seus projectes de curs, que engloben temàtiques diverses: motor, logística, turisme, oci i sanitat.

Un cop presentats els projectes, es va organitzar la dinàmica de cocreació en la qual van participar empresaris del Centre d’Empreses de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (CETIC) del Citilab. En aquesta taula els estudiants van poder dialogar amb els empresaris per rebre una visió més global i operativa i alguns consells sobre com enfocar els seus projectes de cara a poder materialitzar-los en un futur. Tot seguit, empresaris i estudiants van treballar en diferents idees de projectes aprofitant la temàtica de cada taula, les tendències del mercat i els recursos disponibles.

Citilab concep aquest espai on participen persones amb idees i persones que volen desenvolupar idees per generar innovació. El centre aporta la seva experiència i metodologia en aquests processos per crear i dissenyar de manera conjunta solucions que abordin objectius comuns de totes les parts.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar