skip to Main Content
6 Copes De Waterpolo Amb Una Eina D'anàlisis Esportiu Dissenyada Al CETIC Del Citilab

6 copes de waterpolo amb una eina d’anàlisis esportiu dissenyada al CETIC del Citilab

Fa uns dies Citilab va rebre la visita de Dani Ballart, director esportiu del Club de Natació Sabadell i medallista olímpic. Ballart ha aconseguit aquesta temporada les 6 copes per les quals competia el seu club, un rècord només aconseguit per Pep Guardiola amb el FC Barcelona.
Ballart va venir a visitar l’empresa 1d3a, allotjada al Centre d’Empreses de Tecnologies de la Informació i la Comunicació del Citilab. 1d3a, fundada i dirigida per Jesús de Pablos i Jordi Urquijo, és la dissenyadora del programari ERC1 Sports, una eina que ha utilitzat el Club de Sabadell per entrenar i prepares les competicions.
ERC1 Sports és una eina de presentació i elaboració d’informes per a analistes de l’esport que inclou videoanàlisi.
El proper 21 de gener, Dani Ballart i altres grans de l’esport i la tecnologia esportiva vindran al Citilab per participar activament en l’SportLab. Les places són limitades. Es poden fer les inscripcions en aquest enllaç.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar