skip to Main Content
Nova Formació: Tecnohivern 2013-2014, Centrat En Les Smart Cities

Nova formació: Tecnohivern 2013-2014, centrat en les smart cities

Amb l’arribada del Nadal Citilab obre una nova convocatòria del Tecnohivern, que consisteix en un matí farcit d’activitats on els participants s’endinsen en les noves tecnologies i la realització televisiva, amb l’objectiu de fomentar la creativitat i la innovació.

Enguany es treballarà el concepte de ciutats intel·ligents (smart cities), fent ús de sensors per mesurar les condicions de les ciutats i programant accions per tal de fomentar l’estalvi d’energia. A més, es veurà com és possible crear una aplicació que permet realitzar aquestes mesures i accions des d’un dispositiu mòbil o una tablet. Finalment el participants podran explicar les seves propostes sobre les smart cities, al plató de televisió del Citilab.
Grups, preus i horaris
El Tecnohivern està obert a famílies, particulars, casals o esplais. El grup mínim per realitzar l’activitat és de 10 participants i el màxim és de 16 participants. El preu és de 6€ per participant, tant pels nens com pels adults acompanyants.
L’edat recomanada és a partir dels 7 anys. Els més petits poden participar però acompanyats d’altres adults. Els tallers es poden fer en família i no hi ha límit d’edat. Per poder publicar els vídeos a Internet cal portar una autorització d’imatge que nosaltres mateixos facilitem. El Tecnohivern tindrà lloc el 30 i 31 de desembre de 2013 i el 2 i 3 de gener de 2014 i l’horari és de 10:00 a 13:00.
Més informació

Programa complet.pdf

Blog del Tecnoesitu: http://tecnoestiu.citilab.eu

Scratch for Arduino: http://s4a.cat

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar